Εκτύπωση
Εμφανίσεις: 1037

20180721 1

Αρχής γενομένης από την δεκαετία του '60, Πιερικός και Κατερίνη ήσαν έννοιες ταυτόσημες επί 30 και πλέον χρόνια. Το ότι φθίνει την τελευταία εικοσαετία η έννοια «Πιερικός» έχει επισημανθεί από πολλούς, όπως επίσης έχει επισημανθεί η ανάγκη δημιουργίας μιας δημόσιας συζήτησης περί των τρόπων διαχείρησης της παρούσας κρίσης και επιστροφής στην δόξα του παρελθόντος.

Στο πλαίσιο αυτής της ανάγκης, ο ΣΦΙΠ με την αρωγή της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης κάνει την αρχή με μια δημόσια συζήτηση, όπου θα γίνει κατ' αρχήν μια προσπάθεια ανάλυσης των ιστορικών δεδομένων, μια προσπάθεια παρουσίασης των αρχών που οδηγούσαν την ομάδα κατά το επιτυχημένο παρελθόν.

Kapnikos 0Kapnikos 1Αγαπητοί συμπολίτες μας, φίλοι και γνωστοί, το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018 και ώρα 8:00 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του ΚΑΠΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στην δημόσια αυτή συζήτηση, στην οποία εκτός από τις αρχικές τοποθετήσεις των προσκεκλημένων, ο καθένας μας μπορεί να καταθέσει την δική του άποψη, την δική του απορία, για το πώς οι έννοιες Κατερίνη και Πιερικός μπορούν να ξαναγίνουν ταυτόσημες στο εγγύς μέλλον.

Kapnikos 2Επίσης μια εξαιρετική συλλογή φωτογραφιών του Πιερικού με ιδιαίτερη ιστορική αξία θα εκτίθεται στην αίθουσα της «Παραμυθούπολης», ενώ ταυτόχρονα θα προβάλλονται ταινίες μικρού μήκους από ποδοσφαιρικούς αγώνες των πρώτων δεκαετιών της Ιστορίας του.

Τέλος, εδέσματα φτιαγμένα με μεράκι απ' τα δραστήρια μέλη της Εθελοντικής Ομάδας, ποτά και αναψυκτικά, αναμένεται να προσδώσουν έναν επιπλέον ευχάριστο τόνο κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Εκ του ΣΦΙΠ