ΣΦΙΠ facebook ΣΦΙΠ twitter ΣΦΙΠ google+ ΣΦΙΠ youtube ΣΦΙΠ dailymotion

20180721a

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018 στον Καπνικό Σταθμό, η πρώτη δημόσια συζήτηση για τον Πιερικό των ονείρων μας, η οποία διοργανώθηκε με την πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας Πιερικού (ΣΦΙΠ) και την αρωγή της πάντοτε φιλόξενης Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας. 

Μέσα σ' ένα ήρεμο και πολιτισμένο περιβάλλον και σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, αναδείχθηκαν ιδέες και απόψεις, οι οποίες εδώ και πολλά χρόνια είχαν αφεθεί στο περιθώριο της φαιδρής καθημερινότητας.

Μέλη του ΣΦΙΠ, ποδοσφαιριστές και παράγοντες του Πιερικού των πρώτων δεκαετιών, καθώς και διακεκριμένα μέλης της Εθελοντικής Ομάδας ανέπτυξαν με σαφήνεια τις θέσεις τους για το φαινόμενο «Πιερικός».

Τα συμπεράσματα της πρώτης δημόσιας συζήτησης ποικίλουν, ωστόσο δύο από αυτά τυγχάνουν κοινής αποδοχής: 
1) Ο δημόσιος διάλογος που μόλις άρχισε, εκτός από αναγκαίος και απαιτούμενος πρέπει να είναι και συνεχής, λαμβάνοντας περίοπτη θέση στο προσκήνιο της τρέχουσας επικαιρότητας και 2) ο ΣΦΚ Πιερικός να αποκτήσει πλατιά βάση με την αθρόα και ενεργή συμμετοχή των παλαιών αλλά και νέων μελών.

Ό,τι πρόκειται να συμβεί στην πράξη, ο κριτής χρόνος θα το αναδείξει.

Ο κοινός μας αγώνας που θέλει τον Πιερικό να ξαναποκτήσει την δόξα του παρελθόντος και να ξαναγίνει το καμάρι της τόπου μας, συνεχίζεται...

Εκ του ΣΦΙΠ

  • 20180721a
  • 20180721b
  • 20180721c
  • 20180721d

Copyright © 2009-2020 ΣΦΙΠ. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.