ΣΦΙΠ facebook ΣΦΙΠ twitter ΣΦΙΠ google+ ΣΦΙΠ youtube ΣΦΙΠ dailymotion

Σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα στην αίθουσα δεξιώσεων Πιερίδα πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η χοροεσπερίδα του ερασιτέχνη Πιερικού. Σύσσωμη η οικογένεια του μεγάλου σωματείου της Κατερίνης φώναξε και αυτή τη φορά παρών στο κάλεσμα του Προέδρου του ΣΦΚ Πιερικός Πασχάλη Τσιτιρώκη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και το ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας Πιερικού, όπως και αρκετά μέλη του, εκ των οποίων και οι εκλεκτοί φίλοι Γιώργος Χαραλαμπόπουλος και Κώστας Αλεξίου που βραβεύτηκαν από τον ερασιτέχνη για την διαχρονική αγάπη και στήριξη τους στον Πιερικό.

Ο Σ.Φ.Ι.Π. απένειμε τιμητικές πλακέτες στην σπουδαία ομάδα του 1963 που συμμετείχε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και στον μεγάλο ποδοσφαιριστή, παράγοντα, πρόεδρο και οπαδό του Πιερικού Γιάννη Φελεκίδη. Την τιμητική πλακέτα για τον μεγάλο Πιερικό του '63 παρέλαβε  από τον Πρόεδρο του Σ.Φ.Ι.Π. Στέλιο Καραγεώργη, ο γίγαντας και ένας εκ των αρχηγών της ομάδας, ο Αλέκος Ταξίδης, ενώ ο Β΄ Αντιπρόεδρος Κώστας Αλεξίου απένειμε την πλακέτα στον Γιάννη Φελεκίδη που λόγω κωλύματος της τελευταίας στιγμής εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του Σ.Ο.Π. Λευτέρη Βασιλειάδη.

                                                                                                                     

 O ΣΦΙΠ ευχαριστεί τον ΠΙΕΡΙΚΟ για την πρόσκλησή του στον ετήσιο χορό του, καθώς επίσης και για την φιλοξενία του στο πρόγραμμα των τιμητικών απονομών.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ Σ.Φ.Ι.Π.

Αγαπάς τον Πιερικό, Αγαπάς την Ιστορία του!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥ (www.pierikos.info)

 

Copyright © 2009-2019 ΣΦΙΠ . Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.