ΣΦΙΠ facebook ΣΦΙΠ twitter ΣΦΙΠ google+ ΣΦΙΠ youtube ΣΦΙΠ dailymotion

20/7/2016: Η Γ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός εκλέγει ομόφωνα την νέα διοίκηση του Πιερικού με πρόεδρο τον Τάσο Σαραηλίδη. Το νέο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Πιερικού έχει την ακόλουθει σύνθεση:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σαραηλίδης Αναστάσιος
Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Διακουμάκος Παναγιώτης
Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σκαμπαρδώνης Αθανάσιος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Τζιλίνης Θεόδωρος
ΤΑΜΙΑΣ: Κουθουρίδης Γεώργιος
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ: Τσακιρίδης Βασίλειος
ΕΦΟΡΟΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ: Μπασμπανάς Αθανάσιος
ΕΦΟΡΟΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ: Κρομύδας Παύλος
ΥΠΕΥΘ. ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: Τσιτιρόκης Πασχάλης
ΜΕΛΟΣ: Πουρπουτίδης Πέτρος
ΜΕΛΟΣ: Ναρίνογλου Γεώργιος
ΜΕΛΟΣ: Παυλίδης Παύλος
ΜΕΛΟΣ: Κουρνούτης Βασίλειος
ΜΕΛΟΣ: Παπαδόπουλος Ευστάθιος
ΜΕΛΟΣ: Πάτσιου Μαρία
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι: Τίμος ΑνανιάδηςΙωσήφ Μπακλέ και Σάββας Μυστακίδης.
Κύριοι ομιλητές των εγασιών της Γ.Σ. ήταν ο πρώην πρόεδρος του ΣΦΚ Πασχάλης Τσιτιρόκης, ο εκπρόσωπος της επιτροπής Νίκος Καλαμπάκας, ο εκπρόσωπος του υποψήφιου συνδιασμού Γιώργος Κουθουρίδης και ο απερχόμενος πρόεδρος του ΣΦΚ Γιώτης Αθανασιάδης.21/7/2016: Στην πρώτη της ομάδας του, ο πρόεδρος της Πύδνας και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός Γιάννης Ντούμος, μεταξύ άλλων δηλώνει: «Τον Πιερικό τον αγαπάω και όπου μπορώ θα τον βοηθήσω»23/7/2016: Την παραίτηση του απο το νέο Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός υπέβαλε με ανακοίνωση του και γνωστοποίησε ο Βασίλη Τσακιρίδης.


30/7/2016: Την παραίτηση του απο το νέο Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός υπέβαλε με ανακοίνωση του και γνωστοποίησε ο Πασχάλης Τσιτιρόκης.


31/7/2016: Αργά το βράδυ ο πρώην προέδρος της ΠΑΕ Πιερικός Κώστας Παπαδόπουλος κάνει γνωστό σε μερίδα του τοπικού τύπου, το ενδιαφέρον ενός ιδιοκτήτη ναυτιλιακής (;) εταιρείας ο οποίος θέλει να εμπλακεί στα διοικητικά του ΣΦΚ. Στην κοινή τους αυτή προσπάθεια, γνωστοποιείται επίσης ότι, μεταξύ και άλλων ενδιαφερόμενων, ενεργό ρόλο θα έχουν ο προηγούμενος πρόεδρος του ΣΦΚ Γιώτης Αθανασιάδης και ο προηγούμενος αντιπρόεδρος Αλέκος Καλτσίδης


2/8/2016: Ο νέος πρόεδρος του ΣΦΚ Τάσος Σαραηλίδης δηλώνει: «Αν θέλει ο Παπαδόπουλος να βοηθήσει τον Πιερικό ας κάνει εκκαθάριση», ενώ ο Κώστας Παπαδόπουλος απαντά: «Είναι φανερό ότι δεν μπορεί αυτά να είναι λόγια του Τάσου Σαραηλίδη ο οποίος υπήρξε αντιπρόεδρος μου ενώ το δεξί του χέρι ήταν επί 5 χρονιά δεξί μου χέρι». Γιώτης Αθανασιάδης προς Σαραηλίδη: «Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια''»!

3/8/2016: Ο Λευτέρης Λινάρδης, ένας από τους ιδιοκτήτες της εταιρείας με την επωνυμία «ΠΩΛΗΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΠΛΟΙΩΝ ΕΠΕ», διακριτικό τίτλο MEDMAR MARIN SERVISES και εταιρικό κεφάλαιο δεκαοκτώ χιλιάδες ευρώ εκδηλώνεται: «Πράγματι, επέδειξα και έχω ενεργό ενδιαφέρον για να υποστηρίξω διοικητικά και οικονομικά μια φιλόδοξη προσπάθεια αναμόρφωσης, ενίσχυσης και ανόδου του Πιερικού».


4/8/2016: Ανταρσία στους κόλπους του ΣΦΚ. Το τμήμα βόλεϊ του ΣΦΚ «ζητά την άμεση παραίτηση του Προέδρου του Πιερικού, ο οποίος προκλητικά και αντιδεοντολογικά αποδέσμευσε παίκτρια της ομάδας με ελεύθερη μεταγραφή με συγκατάθεση σωματείου, ερήμην του εφόρου του τμήματος και εκλεγμένου μέλους του Δ.Σ.».


4/8/2016: Την ίδια μέρα ο ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5 ενθουσιασμένος από την εμφάνιση Λιναρδή ανακοινώνει: «Κανείς δεν πρέπει να μπει εμπόδιο τώρα που ήρθε η ώρα για το μεγάλο άλμα προς τα επάνω για τον σύλλογο μας».


5/8/2016: Ο πρώην προέδρος του ΣΦΚ Πασχάλης Τσιτιρόκης παρεμβαίνει: «Δεν χρειάζεται να χαθεί άλλος χρόνος όταν μπορεί να βρεθεί μια πιο εύρωστη οικονομικά διοίκηση για την ομάδα μας, γιατί όπως είπα και στην αρχή τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα».


5/8/2016: Τάσος Σαραηλίδης: «Ο σκοπός είναι ο Πιερικός να γίνει ομάδα και ν' αναδείξει νέα παιδιά απ' την Πιερία. Αυτή ήταν η δέσμευσή μου, να κρατήσω τον Πιερικό στην Γ' Εθνική και η Γ.Σ. ομόφωνα μου έδωσε την ομάδα».11/8/2016: Αλέκος Καλτσίδης: «Θέλω να ξεκαθαρίσω όμως ότι σε καμία περίπτωση δεν έχω πεί ότι θα είμαι θετικός σε μια κίνηση που θα μετέχει ο Κώστας Παπαδόπουλος»!


11/8/2016: Πραγματοποιείται η προσυμφωνημένη συνάντηση της διοίκησης του Πιερικού με τον Πάνο Σακελλίου, εκπρόσωπο του Λευτέρη Λιναρδή:14/8/2016: Λευτέρης Λιναρδής: «Επί του παρόντος θεωρώ πλέον ότι το διαμορφούμενο περιβάλλον δεν είναι αποδεκτό από μένα για ένα τέτοιο επενδυτικό εγχείρημα. ​Πιστεύω ότι μια άλλη φορά με περισσότερη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου θα ξαναβρεθούμε».

17/8/2016: Δύο επώνυμα μέλη του ΣΦΚ συνομιλούν με τον Μπάμπη Πεΐδη εκθέτοντας τις δικές τους απόψεις για το μελλοντικό Πιερικό. Δημήτρης Φελεκίδης: «Είναι απαραίτητο ο Σύλλογος ν' ανοίξει και να μπούνε νέα μέλη». Σάκης Κουρουζίδης: «Ουδείς μπορεί να υπολογίσει ποιοί και πόσοι είναι αυτοί, που δεν επιθυμούν την εκκαθάριση».19/8/2016: Ανακοίνωση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ: «Ξεχάστε τα σενάρια των επενδυτών και των γενικών συνελεύσεων γιατί έχουν κουράσει και σε κάποιο βαθμό έχουν αποπροσανατολίσει αριθμό ευκολόπιστων φιλάθλων της ομάδας μας».


19/8/2016: Ανακοίνωση του ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5: «Εμείς ζητάμε σύγκλιση του ανώτερου οργάνου της ομάδος μας, για να μας απαντήσει η διοίκηση σε μια σειρά πραγμάτων και γεγονότων που έχουν γίνει στον σύλλογο και τον μικραίνουν από την ημέρα ανάληψης της διοικήσεως».


20/8/2016: Ο Γιώργος Κουθουρίδης απαντά στον ΣΟΠ: «Κάντε τη δουλειά σας και ενισχύστε σαν σύνδεσμος φιλάθλων που είστε την ομάδα και αφήστε κι εμάς σαν διοίκηση που είμαστε να διοικήσουμε».


21/8/2016: Ο ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5 ανταπαντά: «Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω από τις διεκδικήσεις μας για έναν καλύτερο Πιερικό που θα είναι πρωταγωνιστής και όχι κομπάρσος».


22/8/2016: Παλαίμαχοι Πιερικού: «Οι ανακοινώσεις της διοίκησης, του ΣΟΠ και των ανωνύμων φιλάθλων μέσω των ΜΜΕ, δηλητηριάζουν, υποβαθμίζουν και βλάπτουν την εικόνα της ομάδας μας».


22/8/2016: Την παραίτηση του απο το Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός υπέβαλε με ανακοίνωση του και γνωστοποίησε ο Βασίλης Κουρνούτης.
 

22/8/2016: Δημοσιεύεται στα τοπικά ΜΜΕ το ενδιαφέρον 15μελούς ομάδας παραγόντων με ημερομηνία λήξεως: «ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ: 1.-Σκουλίδα Δημήτρη, κατοίκου Αθηνών, 2.-Σακελλίου Παναγιώτη, κατοίκου Αθηνών, 03.-Αθανασιάδη Γιώτη, κατοίκου Κατερίνης, 4.-Τσιτιρόκη Πασχάλη, κατοίκου Κατερίνης, 5.-Παπαδόπουλου Κώστα, κατοίκου Κατερίνης, 6.-Καλτσίδη Αλέξανδρου, κατοίκου Κατερίνης, 7.-Παπαζιώγα Νικόλαου, κατοίκου Κατερίνης, 8.-Κελαηδίτη Κώστα, κατοίκου Κατερίνης, 9.-Παρασίδη Τάσου, κατοίκου Κατερίνης, 10.-Ιωακειμίδη Αχιλλέα, κατοίκου Κατερίνης, 11.-Μάλτζαρη Γιάννη, κατοίκου Κατερίνης, 12.-Ντόντη Λάζαρου, κατοίκου Κατερίνης, 13.-Τσακιρίδη Βασίλη, κατοίκου Κατερίνης, 14.-Δαδάκου Βασίλη, κατοίκου Κατερίνης, 15.-Έφορος ΒΟΛΕΥ  ΠΡΟΣ Κ. ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΗ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΦΚ «Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ»
Έχουμε την τεχνογνωσία, την απόφαση και τη θέληση να ανασυγκροτήσουμε άμεσα τον ΠΙΕΡΙΚΟ. Εφόσον κάνετε Γενική Συνέλευση μέχρι την 28/8/2016 θα ζητήσουμε από τα μέλη την Διοίκηση της ομάδας».


23/8/2016: Ο πρώην αντιπρόεδρος του ΣΦΚ Αλέκος Καλτσίδης φέρεται να ανασκευάζει, μέσω τοπικού φερέφωνου, προηγούμενες δηλώσεις του: «Τα όσα γράφτηκαν και σχολιάστηκαν στον τύπου σχετικά με την ''διαμάχη'' μου με τον κ.Κώστα Παπαδόπουλο, δεν αποδόθηκαν σωστά.»


26/8/2016: Μιχάλης Ζιώγας: «Αυτό θα κοστίσει να ξέρετε, μπορεί να 'ρθούνε στιγμές να υπάρξει απογοήτευση μεγάλη, θεωρώ ότι υπάρχουν παιδιά τα οποία μπορούν να γράψουν τη δική τους ιστορία στο ποδόσφαιρο...»27/10/2016: Ο Τάσος Σαραηλίδης δηλώνει σε τοπικό μέσο: «Έχω δώσει εντολή στους δικηγόρους να ξεκινήσουν την εκκαθάριση και να ελαφρύνει η ομάδα απο τα χρέη που κουβαλάει»

22/11/2016: Μιχάλης Ζιώγας: «Θα ήθελα, φεύγοντας από την ομάδα του Πιερικού, να βάλω την δική μου σφραγίδα στην αναγέννηση του Πιερικού»4/12/2016: Μιχάλης Ζιώγας: «Έχουμε σαν ομάδα τον χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας του ίσως σε όλη την Γ΄Εθνική»

06/12/2016: Το ΔΣ του ΣΦΚ ανοίγει τα χαρτιά του και στηρίζει ανοικτά την υποψηφιότητα του Γιάννη Συμεωνίδη στην ΕΠΣ Πιερίας!


13/12/2016: Ο πρόεδρος της Πύδνας Κίτρους και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός Γιάννης Ντούμος εκδηλώνει ανοικτά το ενδιαφέρον του για τον ΣΦΚ κι αυτός με ημερομηνία λήξης: «Επειδή στη ζωή μου και ειδικά όταν πρόκειται για ό,τι αγαπώ υπήρξα ξεκάθαρος, δηλώνω δημόσια το ενδιαφέρον μου για την ανάληψη της διοίκησης του Πιερικού μας και καλώ τον κ. Σαραηλίδη έως τις 20-12-2016 να οδηγήσει το σύλλογο σε Γενική Συνέλευση στην οποία θα γνωστοποιήσω το ενδιαφέρον και το όραμά μου για τον Πιερικό και θα ζητήσω από τα μέλη να εγκρίνουν την ανάληψη της διοίκησης του Πιερικού μαζί με τους συνεργάτες μου».


16/12/2016: Το αφεντικό του Διαγόρα Σαβεαστής Γιάννης Συμεωνίδης δηλώνει στην K-News: «Διεκδικώ την θέση του προέδρου της ΕΠΣ Πιερίας. Σε δυο τρεις μήνες περνάει το τριαντάμηνο, γίνεται εκκαθάριση κι απ΄την επόμενη χρονιά ο Πιερικός θα είναι ελεύθερος να διεκδικήσει την άνοδό του. Τον Πιερικό φέτος θα τον βοηθήσουμε να σωθεί άνετα κι απ' την επόμενη χρονιά ο Πιερικός θα είναι ελεύθερος να διακδικήσει την άνοδό του. Έχω ήδη μιλήσει με δυο τρεις καλούς και γνωστούς επιχειρηματίες της Πιερίας. Μόλις τελειώσει με το καλό η φετινή σεζόν, θα ζητήσω από τον Σαραηλίδη σύγκληση Γ.Σ. για να αναλάβω τον Πιερικό μαζί με τέσσερεις πέντε ντόπιους επιχειρηματίες»


18/12/2016: Ο Πιερικός με την ολοκλήρωση της 13ης αγνωνιστικής αποχαιρετά το 2016 ευρισκόμενος στην  θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς.


19/12/2016: Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δημήτρης Ελευθεριάδης παρουσιάζει το πρόγραμμά του για την επόμενη τετραετία κι ενώπιον πολλών προσκεκλημένων ανακοινώνει: «Ο Ελευθεριάδης θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ αλλά και της Ε.Π.Ο. γιατί πολύ απλά μπορεί να λέει πολύ μεγάλα ΟΧΙ στην ζωή του. Ο Ελευθεριάδης δεν είναι μονός του, έχει σπουδαίους συνεργάτες, ανθρώπους κοινωνικά καταξιωμένους με γνώση και πρόσφορα στο ποδόσφαιρο της Πιερίας με διάθεση και μεράκι να προσφέρουν στον τόπο, έχει μαζί του τον ΣΤΕΡΓΙΟ ΜΠΟΣΝΑΚΗ, τον ΗΡΑΚΛΗ ΔΑΣΙΟΠΟΥΛΟ, τον ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, τον ΝΙΚΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΕΚΛΑ, τον ΣΑΒΒΑ ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗ, τον ΓΙΩΡΓΟ ΤΖΙΟΒΑ, τον ΚΩΣΤΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ, τον ΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ, τον ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, τον ΝΙΚΟ ΣΟΥΛΤΑΝΙΔΗ. Ο Ελευθεριάδης μπορεί και αναγνωρίζει την προσπάθεια των ικανών και άξιων παραγόντων και χαίρεται να έχει διπλά του ανθρώπους όπως ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΔΗΣ, ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΝΤΟΝΤΗΣ, ο ΛΑΚΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, ο ΚΩΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΖΑΝΕΤΑΣ, ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ»


20/12/2016: Ο Δημήτρης Ελευθεριάδης ευχαριστεί τα σωματεία της Πιερίας και κάνει ιδιαίτερη αναφορά στους: Κωνσταντίνο Κουκοδήμο (Βουλευτή), Σοφία Μαυρίδου (Αντιπεριφερειάρχη), Σάββα Χιονίδη (Δήμαρχο), Άννα Μάνη Παπαδημητρίου (πρώην Βουλευτή), Στέφανο Μπιτόπουλο (περιφερειακό Σύμβουλο), Θεόδωρο ΠαυλίδηΝικόλαο Παπαζιώγα και Αλέκο Καλτσίδη (δημοτικούς Συμβούλους), Φώντα Μπαραλιάκο (πολιτευτή της Ν.Δ.), τον Συνδέσμο Διαιτητών και τους Παρατηρητές της Ε.Π.Σ. Πιερίας, για την παρουσία τους και τον ξεκάθαρο λόγο στήριξής τους

6/1/2017: Πραγματοποιείται η κοπή της πίτας του Club Μελανόλευκοι, με παρόντα τον πρόεδρο του ΣΦΚ. Εκδήλωση αφιερώμενη στην Αείμνηστο Σάκη Καραγεώργη, εκ των θεμελιωτών του ΣΦΙΠ και αδερφό του Πρέδρου του ΣΦΙΠ Στέλιου Καραγεώργη.


22/1/2017: Η σειρά του ΣΟΠ Θύρα 5 να κόψει την πίτα του με πολλούς παρόντες πλην του προέδρου του ΣΦΚ!25/1/2017: Μιχάλης Ζιώγας: «...αν δουλέψουμε έτσι όπως πραγματικά πρέπει, μπορεί ο Πιερικός να βασιστεί σε κάποια απ' αυτά τα παιδιά για ένα καλύτερο μέλλον».


5/2/2017:  Γιαννης Ντούμος: «Θα με πεις εσύ εμένα για τον Πιερικό;» Ο πρέδρος της Πύδνας αναδεικνύεται σε πρόσωπο του αγώνα Πύδνα Κίτρους-Πιερικός, καθώς στο 30ό λεπτό του αγώνα έρχεται σε λεκτική αντιπαράθεση με την κερκίδα των οπαδών των φιλοξενουμένων. Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδύκτιο.

9/2/2017: Μιχάλης Ζιώγας στην «Arena Press»: «...Είναι ευκαιρία να συνεχίσει την παράδοση ο Πιερικός και παλιά είχε αντίστοιχες... προπαρασκευαστικές χρονιές»

12/2/2017: O Μιχάλης Ζιώγας μετά το 1-0 επί της Αμβρακίας Κωστακιών δηλώνει: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι σήμερα αγωνίστηκαν στην ομάδα του Πιερικού οκτώ βέροι Κατερινώτες!»19/2/2017: Μιχάλης Ζιώγας μετά την σπουδαία εμφάνιση επί του πρωτοπόρου Απόλλωνα Λάρισας δηλώνει: «Το μεγάλο επίτευγμα είναι ότι παίξανε σήμερα εννιά Κατερινιώτες στην εντεκάδα του Πιερικού!»


25/2/2017: Ο μέσος όρος των παικτών του Πιερικού που αγωνίσθηκαν στην Ιστιαία πλησίασε τα 19,5 χρόνια!

2/3/2017: Αποχώρηση βόμβα στην ΕΠΟ. Ο Κατερινιώτης Παυσανίας Παπανικολάου, ο δεύτερος ισχυρότερος παράγοντας της ΕΠΟ μετά τον πρόεδρό της, αποτελεί παρελθόν από τα διοικητικά της ομοσπονδίας, Δείτε εδώ το σχτικό ρεπορτάζ του ΣΠΟΡ FM.


5/3/2017: Γιάννης Συμεωνίδης: «Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣ Πιερίας. Στην προσπάθειά μου αυτή έχω μαζί μου ποδοσφαιρικούς παράγοντες στον ίδιο Συνδυασμό.»


8/3/2017: Δημήτρης Ελευθεριάδης: «Δεν κατεβαίνω για την ΕΠΟ. Έχω μάθει να περπατάω με ψηλά το κεφάλι. Ήμουν πάντα και είμαι αυτόνομος»


12/3/2017: Ο Πιερικός με την νίκη του επί των Μαυρών Αετών Ελευθεροχωρίου συγκεντρώνει 24 βαθμούς, παραμένοντας 9ος, οκτώ αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος.


17/3/2017: Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας απορρίπτει ομόφωνα την υποψηφιότητα του Γιάννη Συμεωνίδη, λόγω κωλυμάτων που εμπίπτουν στον αθλητικό νόμο.

19/3/2017: Βαριά ήττα 5-0 του Πιερικού στην Άρτα από την ΑΕ Καραισκάκης!


20/3/2017: Το δικαστήριο απορρίπτει την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Γιάννη Συμεωνίδη. Ο ίδιος μεταβιβάζειτο χρίσμα του υποψήφιου προέδρου στον Αστέριο Τόκα, δηλώνοντας ότι ο συνδυασμός του θα είναι ο νικητής των εκλογών.


20/3/2017: Οι εκλογές της ΕΠΣ Πιερίας διεξάγονται κανονικά. Γιάννης Συμεωνίδης: «Είμαστε οι νικητές. Συγχαρητήρια στον φίλο μου και αδερφό μου τον Στέργιο τον Τόκα. Θα είμαστε μαζί μέχρι το τέλος. Το ενδιαφέρον μας για τον Πιερικό παραμένει. Είμαστε έτοιμοι. Μιλήσαμε με τέσσερεις πέντε επιχειρηματίες της Πιερίας κι όταν με το καλό τελειώσει η φετινή χρονιά...»


21/3/2017: Ο Αστέριος Τόκας είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας.

25/3/2017:  «Αποχή από την προπόνηση στον Πιερικό!». Μετά την παράδοξη ήττα του Πιερικού στις συνοικίες της Άρτας, ακολουθεί η συγκεκριμένη ανάρτηση τοπικού κατευθυνόμενου μέσου, η οποία αναπαράχθηκε τόσο από τοπικής (δείτε εδώ)όσο κι από πανελλήνιας (δείτε εδώ) εμβέλιας ιστοσελίδες. Κύκλοι της πόλης φαίνεται πως εξυπηρετούνται από την ηθελημένη και μη υποβάθμιση της φετινής πορείας της ομάδας!

29/3/2017: Ο Δημήτρης Ελευθεριάδης, μετά από 11 χρόνια παροσίας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Κατερίνης και της Πιερίας, με έγγραφη ανακοίνωσή του δηλώνει την τελεσίδικη απόφασή του να αποσυρθεί από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

2/4/2017: Στον εντός έδρας αγώνα γοήτρου, ο Πιερικός επιβάλλεται του τοπικού Διαγόρα με το φτωχό 1-0, πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Το γκολ της νίκης σημείωσε ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ του Πιερικού Σίμος Παπαδόπουλος!

 Το έργο συνεχίζεται. Νά 'στε έτοιμοι...

10/4/2017: Ο Γιάννης Συμεωνίδης, μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας Αστέριο Τόκα και τον πρόεδρο του Διαγόρα Σεβαστής Γαβριήλ Κωνσταντινίδη προσκεκλημένοι στην εκπομπή του Μπάμπη Πεΐδη, στο Metropolis106.7 Pierias. Γιάννης Συμεωνίδης: «Δεν έχω πρόβλημα να πω ποια είναι η ομάδα μου, είναι ο Αλέκος ο Καλτσίδης (υγιής παράγοντας σ' έναν υγιή Πιερικό λέιει έρχεται), ο Τίμος ο Παπαδόπουλος, ο Γιώργος ο Μπαμίχας, ο Τοπαλίδης ο Γρηγόρης με τον Γιάννη τον Αμβροσιάδη,...ο Μπάμπης έτσι κι αλλιώς ήταν βοηθός πάντα και θα βοηθάει». «Για συνενώσεις κι αυτά δεν θα πω, γιατί θα βγει ο κόσμος και θα πει....Πιερικός θα λέγεται, ασπρόμαυρα άμα φοράει, το καμάρι της Πιερίας Πιερικός θα είναι. Μένω στην ουσία γιατί υπάρχει πολύς κόσμος...». «Όπως και να το κάνουμε, κανένας δε βάζει την υπογραφή του να αναλάβει ένα και δυο εκατομμύρια ευρώ χρέη». «Μίλησα με δυο τρεις νομικούς. Εγώ νόμιζα ότι, σύμφωνα με την εκκαθάριση κλπ, σβήνονται όλα. Δεν σβήνεται τίποτα». Γαβριήλ Κωνσταντινίδης: «Στον Πιερικό υπάρχουν πολλοί αγνοί άνθρωποι, υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι άνθρωποι οι οποίοι θέλουνε να περιορίσουνε τον Πιερικό σ' αυτό το κομμάτι, για νά 'χουν παρουσία αυτοί».

25/4/2017: Ο Πρόεδρος του ΣΦΚ Τάσος Σαραηλίδης προσκεκλημένος της εκπομπής του Κυριάκου Καλπακίδη «Στα γήπεδα της Πιερίας» στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM:
Κυριάκος Καλπακίδης: «Σ’ άφησαν χρέη η περασμένη διοίκηση;»
Τάσος Σαραηλίδης: «Ε πως δεν άφησαν. Άφησαν.»
ΚΚ: «Δεν έχεις αναλάβει εσύ τίποτα χρέη;»
ΤΣ: «Όχι δεν... Έχω πληρώσει. Με το που πήγα, ήταν κομμένα τα τηλέφωνα, πλήρωσα 400 ευρώ μόνο για το τηλέφωνο να το συνδέσουν. Πλήρωσα τις κάρτες τις περσινές που είχαν αυτοί στην ΕΠΟ.»
ΚΚ: «Υπάρχει κάποιο χρέος το οποίο να φαίνεται στον Πιερικό;»
ΤΣ: «Χρέη υπάρχουν στην Εφορία. Κι απ’ την περσινή υπάρχουνε. Αλλά υπάρχουνε και πιο παλιά. Είναι κατασχεμένοι οι λογαριασμοί. Δεν μπορείς να μου βάλεις λεφτά στην τράπεζα, θα μου τα κατασχέσει η Εφορία.»
ΚΚ: «Ο Ερασιτέχνης Πιερικός τα χρωστάει;»
ΤΣ: «Ο Ερασιτέχνης. Για τον Ερασιτέχνη σου μιλάω.»
ΚΚ: «Πόσο είναι αυτό το ποσό περίπου;»
ΤΣ: «Είναι γύρω στο εικοσάρικο.»
ΚΚ: «Αυτήν τη στιγμή ο Πιερικός χρωστάει πουθενά;»
ΤΣ: «Ο Πιερικός είναι ερασιτεχνικό σωματείο. Τι θα πει χρωστάει; Δεν είναι κανένας που πληρώνεται. »
ΚΚ: «Άρα κάποιος δανείζει στο σύλλογο. Αυτός που δανείζει στην ομάδα είναι...;»
ΤΑ: «Ο κύριος Σαραηλίδης. Πουθενά δεν χρωστάει ο Πιερικός. Τελειώσαμε μ’ αυτό. Ούτε φράγκο. Ούτε σεντς.»

Τάσος Σαραηλίδης: «Δεν είναι αναγκαίο να κάνω Γενική Συνέλευση. Έναν οικονομικό απολογισμό θα τον δημοσιεύσω, δεν είναι να κάνω ΓΣ γι αυτό. Ποιόν κόσμο να ενημερώσω (στην ΓΣ). Τώρα αυτή τη στιγμή ναι, ενημερώνουμε τον κόσμο, όχι στην ΓΣ.»30/4/2017: Αμέσως μετά τον αγώνα Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Πιερικός 3-2, ο Πρόεδρος του ΣΦΚ Τάσος Σαραηλίδης γνωστοποιεί τις προθέσεις του σε έκτακτη εκπομπής του Κυριάκου Καλπακίδη στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM.Τάσος Σαραηλίδης: «Είμαι τόσο απογοητευμένος από την σημερινή κατάσταση της ομάδας, που σκέφτομαι να παραιτηθώ από την προεδρία της ομάδος και να αναλάβει όποιος θέλει απ' την διοίκηση». «Αυτός τώρα που ρωτάει πόσα είναι τα ποσά (χρέη) είναι ψιλικατζής. Δηλαδή τζάμπα συζήτηση κάνουμε. Δηλαδή ποιά θα μπορεί να είναι τα ποσά σε μια ερασιτεχική ομάδα ρε Κυριάκο; Δεν είναι ψιλικατζής αυτός που ρωτάει πόσα είναι τα ποσά; Όσα και νά 'ναι, ερασιτεχνικό είναι. Αυτός που θέλει δεν μένει εκεί»

Τάσος Σαραηλίδης: «Πήρα χαρτιά και θ' αφήσω ομάδα. Έχω μεγάλη πικρία για την ομάδα μου. Δεν ανακοίνωσα ακόμη την παραίτησή μου. Την ερχόμενη Τρίτη στο έκτακτο ΔΣ θα γνωστοποιήσω τις προθέσεις μου. Προέχει ο Πιερικός. Δεν θέλω να ηγούμαι άλλο. Είμαι τόσο εγωιστής που δεν μπορώ ν' αντέξω το «τρύπημα». Είναι η φύση μου τέτοια. Είναι ανοικτός σε όποιον αγαπάει και θέλει τον Πιερικό. Ζητάω συγγνώμη από τον υγιή φίλαθλο.»8/5/2017: Σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. ο Παναγιώτης Διακουμάκος εκλέγεται νέος Πρόεδρος του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, στην θέση του παραιτηθέντος Προέδρου Τάσου Σαραηλίδη!

 

9/5/2017: Παναγιώτης Διακουμάκος (Πρόεδρος ΣΦΚ Πιερικός): «Ποιός βγαίνει σήμερα και λέει: «Έχω λεφτά»; Έδωσα τον λόγο μου ότι εντός δέκα ημερών θα τακτοποιηθούν τα πάντα. Αυτές οι υποχρεώσεις που άφησε ο κ. Σαραηλίδης. Σκεφτόμαστε να βάλουμε τον πήχη ψηλά και είναι ευκαιρία η ομάδα να ανεβεί στην επαγγελματική κατηγορία. Και θα την ανεβάσουμε. Είμαστε έτοιμοι. Με το υπάρχον υλικό και με την προσθήκη τεσσάρων παικτών Β' εθνικής κατηγορίας η ομάδα πιστεύω ότι του χρόνου θ' ανέβει. Κι άμα χρειαστεί θα κάνουμε κι άλλες μεταγραφές τον Δεκέμβριο. Περιμένουμε και την απόφαση για την Παναχαϊκή. Πέρα απ' αυτό εμείς θα την ανεβάσουμε την ομάδα». 
Σταύρος Διαμαντόπουλος (Τεχνικός Διευθυντής): «Εγώ είναι ένα άτομο το οποίο φιλοξενήθηκε σε πάνω από είκοσι, εικοσπέντε, τριάντα πόλεις στην Ελλάδα. Το ποδόσφαιρο το ανήγαγα, όχι σε μία απλή επιστήμη, αλλά σε φιλοσοφία κράτους. Ακόμα πολλές φορές διαβάζω δικά μου προγράμματα στην εφημερίδα από την ΕΠΟ. Η ΕΠΟ δηλαδή στέλνει προγράμματα δικά μου, όσον αφορά την οργάνωση της ΕΠΣ, των σωματείων κτλ κτλ ας πούμε. Εγώ στη λήξη της καριέρας μου θέλω να δω τον Πιερικό στη μεγάλη κατηγορία. Από εδώ πρέπει νά 'ναι περαστικός.Κι εγώ θα κάνω τα πάντα όσον αφορά το κομάτι αυτό. Απλούστατα επειδή πότε μου δεν έχτισα το ποδόσφαιρο με τεθλασμένες γραμμές και το χτίζω με ευθείες γραμμές, είμαι απέναντι από την διαδικασία αυτή την φτωχή, ερασιτεχνική διαδικασία η οποία υπάρχει συνήθως και διοικούμε το ποδόσφαιρο στο γόνατο. Ο Πιερικός μπορεί να είναι ερασιτεχνικό σωματείο τώρα, αλλά πρέπει να λειτουργήσει σαν επαγγελματικό σωματείο, λοιπόν, το μπάτζετ θα είναι σύμφωνα με τις δυνατότητες τις διοικητικές. Συζητήσαμε στα θέματα τα οικονομικά. Ο Γιώτης είναι παλικάρι και στο σώμα και στη ψυχή. Εάν κάτι δεν μπορεί να το κάνει...κύριοι, εγώ είμαι εδώ...θα φωνάξει τους φορείς...κύριοι τί μπορούμε να κάνουμε κτλ ας πούμε. Πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει και μόνος. Αυτό είναι θέμα προσωπικό και δεν μπορώ να υπεισέλθω στα προσωπικά. Αλλά αυτό το οποίο θέλω να τονίσω είναι το εξής: Δημιουργούμε μια διοικητική σταθερότητα και μία τεχνική σταθερότητα, η οποία με σοβαρότητα κι ευθύνη, διότι θα γίνουνε διοικητικές διεργασίες οι οποίες θα έχουν απόλυτη σχέση με το σύγχρονο ποδόσφαιρο.»

 

12/5/2017: Ο Συντ/ρχης ε.α. των Ειδικών Δυνάμεων και υποστηρικτής του ΣΦΚ Πιερικός κ. Ευάγγελος Αθαθασιάδης, φιλοξενούμενος της εκπομπής του Ηλία Χρυσικού «Πολιτικό Βαρόμετρο» του Ράδιο Ενημέρωση 92.2FM, καλωσορίζει τον νέο Πρόεδρο του Πιερικού Παναγιώτη Διακουμάκο. Ευάγγελος Αθανασιάδης: «Εύχομαι καλή επιτυχία στον νέο Πρόεδρο του ΣΦΚ Πιερικός κ. Παναγιώτη Διακουμάκο και τον τεχνικό σύμβουλο Σταύρο Διαμαντόπουλο επίσης καλή επιτυχία, και εύχομαι στις 31 Δεκεμβρίου (2017) που λήγει η θητεία τους και πρέπει να προκηρύξουν εκλογές σύμφωνα με το καταστατικό, να πάρουν και την επίσημη σφραγίδα απ όλα τα υπόλοιπα μέλη, να είναι επίσημα πλέον, για την επόμενη διετία, οι επικεφαλής και να οδηγήσουν τον Πιερικό όσο γίνεται ψηλότερα. Δεν λέω στο Champions League που θέλω, αλλά όσο γίνεται ψηλότερα. Το εύχομαι από καρδιάς»


Σημείωση: 
Σύμφωνα με το άρθρο 10 παράγραφος 3 του καταστατικού του «ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ», η θητεία του από 20/7/2016 Δ.Σ. του απελθόντος Προέδρου Τάσου Σαραηλίδη και του νυν Προέδρου Παναγιώτη Διακουμάκου λήγει την 31η Δεκεμβρίου 2017.

Copyright © 2009-2022 ΣΦΙΠ. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.