ΣΦΙΠ facebook ΣΦΙΠ twitter ΣΦΙΠ google+ ΣΦΙΠ youtube ΣΦΙΠ dailymotion

 Ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Πιερικού είναι ευτυχής που η δύση των πεντηκοστών γενεθλίων του μεγάλου μας Πιερικού συνοδεύτηκε με την σπουδαία αναμέτρηση του Κυπέλλου απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Είναι ευτυχής που για πρώτη φορά ύστερα από είκοσι σχεδόν χρόνια ένας τόσο μεγάλος επίσημος αγώνας έλαβε χώρα στο Πιερικό Στάδιο, την ιστορική έδρα του ένδοξου Πιερικού. Οι κερκίδες του, επί πολλά χρόνια «παγωμένου» Σταδίου, ζεστάθηκαν από την πολυπληθή παρουσία των οπαδών και των δύο ομάδων.

Είναι ευτυχής γιατί ο 50χρονος Πιερικός όρθωσε το ανάστημα του, μέσα στο σπίτι του όπως τα παλιά χρόνια και μπροστά σε φίλους και αντιπάλους δήλωσε: ΠΑΡΩΝ, ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΚΙΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!

 

Είναι ευτυχής γιατί διέδωσε σ’ όλο τον κόσμο την σημασία της ιδέας και του ονόματος ΠΙΕΡΙΚΟΣ για την Κατερίνη, την Πιερία, την Ελλάδα.

Είναι ευτυχής γιατί ξύπνησε όλες εκείνες τις όμορφες μνήμες φίλων κι αντιπάλων που πάντα τρέφουν σεβασμό απέναντι στον Πιερικό μας.

Είναι ευτυχής γιατί τίμησε μορφές και ομάδες που συνδέθηκαν με την Ιστορία του και τιμήθηκε επίσης από την οικογένειά του για το μέχρι σήμερα έργο του.

Είναι τέλος λιγότερο ευτυχής, γιατί το ύπουλο σαράκι της αδικίας που χρόνια κατατρώει την ψυχή του Έλληνα οπαδού μετέτρεψε το πλαστικό μπουκάλι στα χέρια ορισμένων ανεκδιήγητων οπαδών, από ανακυκλώσιμο υλικό, σε είδος αποδοκιμασίας κατά δικαίων και αδίκων.

Εμείς στον Σ.Φ.Ι.Π. πιστεύουμε ακράδαντα ότι η νέα πεντηκονταετία του Πιερικού μας θα είναι ακόμη πιο σπουδαία. Όμως για να συμβεί αυτό πρέπει οι φίλοι και οι οπαδοί του να κάνουν πράξη το όραμα: Υπέροχος Πιερικός νοείται μόνο με Υπέροχους φίλους και οπαδούς.

Καλά Χριστούγεννα & Ευτυχισμένο το 2012


Το Δ.Σ του Σ.Φ.Ι.Π.

Copyright © 2009-2020 ΣΦΙΠ. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.