Εκτύπωση
Εμφανίσεις: 1422

Με την ευλογία του Θεού ξεκινάει επιτέλους το πρωτάθλημα 2011-2012 για τον Πιερικό.

Ο αγιασμός από τον Παπά Στέργιο ας σημάνει την έναρξη μιας χρυσής χρονιάς για την ομάδα μας, με υγεία για όλους, με νίκες και επίτευξη των προσδοκιών.

 

Στην ιστορία του Πιερικού δεν είναι δυνατό να μην καταγραφεί η μακροβιότερη προετοιμασία που συντελέστηκε ποτέ από την ίδρυση του συλλόγου της Κατερίνης. Στατιστικό στοιχείο που έχει τη δική του σημασία και ιδιαιτερότητα σε μια περίοδο που πολυδιαφημίστηκε η υποτιθέμενη κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου σε συνδυασμό με την πολυδιάστατη κρίση της ελληνικής κοινωνίας.

Η λαχτάρα για ποδόσφαιρο και η αγωνία για τις εξελίξεις θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη των φιλάθλων του Άρχοντα του Βορρά.

Την Κυριακή 06/11/2011 παίζουμε μπάλα! Στα Μέγαρα η ομάδα του Βύζα υποδέχεται τον Πιερικό στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής (FootballLeague).

Ένα ακόμη ταξίδι ξεκινάει. Σ’ αυτό το ταξίδι η ομάδα του Πιερικού, η Πιερικάρα μας, χρειάζεται την στήριξη όλων. Η γκρίνια και η μιζέρια των παρελθόντων ετών επιβάλλεται να τεθούν στο περιθώριο για να γευτούμε την ουσία του ποδοσφαίρου, για να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας, στα εύκολα και στα δύσκολα.

Ας φανούμε όλοι δυνατοί στην νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Ας κερδίσουμε βαθμούς στο χορτάρι και φιλάθλους στην κερκίδα.

Καλή ποδοσφαιρική, ΠΙΕΡΙΚΗ χρονιά.

Γιάννης Τσαπουρνιώτης