ΣΦΙΠ facebook ΣΦΙΠ twitter ΣΦΙΠ google+ ΣΦΙΠ youtube ΣΦΙΠ dailymotion

Η οικογένεια του Πιερικού για δεκαπέντε ημέρες βρέθηκε φυλακισμένη σε μια παρατεταμένη αγωνία. Η ιστορική ομάδα της πόλης μας αντιμέτωπη με το  κατηγορητήριο της πολύπαθης υπόθεσης των στημένων παιχνιδιών. Η πίστη για δικαίωση ήταν έκδηλη εξαρχής στα πρόσωπα και στις απαντήσεις των διοικούντων.
Η λοιδορία στον μεγάλο Πιερικό, προς τους φιλάθλους και  προς όλους όσους τον εκπροσωπούν δεν περιγράφεται τις τελευταίες ημέρες στην Κατερίνη. Η ρετσινιά του ενόχου δεν μπορεί έτσι εύκολα να στιγματίζει όλους μας πριν την τελική κρίση. Και σε καμιά περίπτωση δεν κάμπτεται τόσο εύκολα το φρόνημα και η αγάπη στο σύλλογο, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα.
 Δεν περιμέναμε την δικαίωση για να πιστοποιήσουμε την προσήλωση μας στην ομάδα που φέτος γιορτάζει τα πενηντάχρονα της. Οι πιστοί φίλοι του Πιερικού ήταν συνοδοιπόροι με την ομάδα τους στα δύσκολα και πέτρινα χρόνια της Δ΄ εθνικής. Δεν ήταν δυνατόν να υποχωρήσουν τώρα. Όταν είσαι πάντοτε κοντά στην ομάδα γνωρίζεις τις νίκες και τις ήττες, τα σωστά και τα λάθη. Στον Πιερικό χαρήκαμε τις νίκες, λυπηθήκαμε για τις ήττες, επαινέσαμε τα θετικά, καταθέσαμε τις ενστάσεις μας για τα λάθη.
Η μεγάλη ομάδα της πόλης βγαίνει δυνατή μέσα από τη δοκιμασία των τελευταίων ημερών. Προχωρά μπροστά μαθαίνοντας από το παρελθόν. Όσοι αγαπούν αληθινά τον Πιερικό καλούνται, για μια ακόμη φορά, να προσφέρουν ανιδιοτελώς τη στήριξη τους στο σύλλογο. Όσοι τον πολέμησαν ας τους κρίνει η ιστορία.
Πάνω απ’ όλα το καλό του συλλόγου. Πάνω απ’ όλα ο αθλητισμός, το ποδόσφαιρο. Πάνω απ’ όλα ο Πιερικός, Αθώος και Ελεύθερος.


Γιάννης Τσαπουρνιώτης

Copyright © 2009-2020 ΣΦΙΠ. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.