ΣΦΙΠ facebook ΣΦΙΠ twitter ΣΦΙΠ google+ ΣΦΙΠ youtube ΣΦΙΠ dailymotion

 

Μια από τις πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες, από το προσωπικό άλμπουμ του Λάκη του Τζιούτζιου στο facebook, είναι η φωτογραφία που βλέπουμε και ομολογώ ότι την ανάρτησα στην ιστοσελίδα μας χωρίς την έγκρισή του.

Στην παραπάνω φωτογραφία διακρίνω ποδοσφαιριστές όπως Λ. & Π. Τζιούτζιος, Γκίνος, Ζαντόπουλος, Δαδάκος, αλλά δεν είμαι σε θέση να αναφέρω τους λοιπούς αξιότιμους ποδοσφαιριστές.

Θα θέλαμε σαν ΣΦΙΠ μέσω των σχολίων σας να συμπληρώσουμε το παζλ της φωτογραφίας με τα ονοματεπώνυμα των ποδοσφαιριστών, την χρονολογία και τον τόπο του συγκεκριμένου αγώνα.

 

 

 

 

 

 

Με τη βοήθεια του Προέδρου Στέλιου Καραγεώργη η φωτογραφία είναι από τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Πιερικός 2-0. Ο συγκεκριμένος αγώνας έγινε στους Ζωσιμάδες, τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 1977, με τις ομάδες των νέων λόγω απεργίας των ποδοσφαιριστών. Μέσα από το ρεπορτάζ της Μακεδονίας μπορούμε να αναζητήσουμε τα ονόματα των νεαρών ποδοσφαιριστών μας αν και ορισμένα απ' αυτά παρουσιάζονται λανθασμένα.

Έχουμε λοιπόν την σύνθεση του Πιερικού μας ως εξής: Κατσιαμήτας, Λ. Τζιούτζιος, Ευμορφίδης, Π.Τζιούτζιος, Ζουγγουρίδης, Σάλτας, Φαρμάκης, Γκίνος, Ζαντόπουλος, Δαδάκος, Κ. Μυστακίδης. Οι Παπαγεωργίου και Πάτσιος αγωνίσθηκαν ως αλλαγές

 

Η ενδεκάδα του Πιερικού στη φωτογραφία:

Όρθιοι: Π. Τζιούτζιος, Σάλτας, Κ. Μυστακίδης, Κατσαμήτας, Ευμορφίδης, Γ. Ζουγγουρίδης

Καθιστοί: Γκίνος, Φαρμάκης, Ζαντόπουλος, Δαδάκος, Λ. Τζιούτζιος

Copyright © 2009-2019 ΣΦΙΠ . Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.